Izgradnja
eko kuća

Izgradnja ekoloških kuća s visokom kvalitetom i održivosti postala je prepoznatljiva značajka našeg pristupa. Naša tvrtka se fokusira na pružanje kvalitetne usluge u ovom području, koristeći najnovije tehnologije i materijale.

Tvrtka Studio 8 je uspješno realizirala pilot projekt obiteljske kuće izrađene od drveno-lamelirane konstrukcije, ispunjene blokovima slame e+HH, koristeći ekološki prihvatljive materijale. Ova kuća je primjer optimalnog i dugoročno održivog modela namijenjenog komercijalnoj eksploataciji.

Projekt se nalazi na lijevoj obali Drave, u mjestu Tvrđavica na parceli od 6000 m2, a Studio 8 je imao ulogu vođenja kompletnog projekta, od ideje do uporabne dozvole te koordinacije svih sudionika uključenih u realizaciju projekta.

Naš tim je s posebnom pažnjom pristupio izradi ovog zahtjevnog projekta te smo u potpunosti uključili naše vanjske suradnike kako bi osigurali kvalitetu i funkcionalnost kuće. Tijekom izgradnje smo detaljno razradili svaki segment projekta te smo u suradnji s našim partnerima učinkovito riješili sve izazove na terenu.

Kako bismo osigurali stručnu ocjenu i znanstvenu prepoznatljivost ovog projekta, provodimo ispitivanja utjecaja elektromagnetskih valova, formaldehida i ostalih štetnih plinova, zvuka te energetske učinkovitosti. 

Izgradnja i know how eko kuća e+HH postale su prepoznatljivost naše tvrtke s kojom se osobito ponosimo.