Zvijezda među građevinskim materijalima!
Misija – svojom jednostavnošću i multifunkcionalnom primjenom potićemo promjene u kulturi građenja

Širokog je spektra primjene mogu ga primijeniti arhitekti, dizajneri interijera, izvođači građevinskih radova, hobby majstori, konzervatori, umjetnici.
Ima veliku vlačnu čvrstoću i odlično prijanja na sve vrste materijala kao što su: betonske površine, slama, drvo, iverale, staklo, metal…

Mogućnost apliciranja svih vrsta uzoraka, velika je prednost ovog materijala, jer je na taj način moguće urediti već postojeće vertikalne površine bez prethodnih uklanjanja. Daje širok spektar mogućnosti arhitektima kako bi ostvarili svoje kreativne ideje u uređenju interijera i eksterijera.

Prilagodljiv – osim što ga se može aplicirati kalupima, obrađivati kiparskim
alatom i rukama, u dosadašnjoj praksi je dokazano da se može obojiti svim vrstama boja.

Velika vjerodostojnost zbog otvorenog vremena rada. U Flexstonu je moguće modelirati ili aplicirati kalupima doslovno sve vrste uzoraka (umjetne stijene, drvo, skulpturu, reljef). Flexston je NOVITET u uređenju interijera i eksterijera, ZOO vrtova, zabavnih parkova, aqua parkova, wellness centara.

Izuzetne čvrstoće – osnova proizvoda je kvarc koji se dobiva iz prirodnog kamena i ima veliku čvrstoću kao materijal. Kvarc je poslije dijamanta i korunda jedini prirodni materijal koji ima veliku otpornost na habanje površine.

LAND ART

TEHNIČKI KUTAK

TEHNIČKA UPUTA

IZJAVA O SVOJSTVIMA

GALERIJA

GALERIJA VALAMAR

GALERIJA ZOO

GALERIJA DINOPARK

GALERIJA STIJENE

INVESTITOR 1 – NOVI SAD

INVESTITOR 2